Monday, March 12, 2012

Fill in the Blanks

Fill in the Blanks for BCS Test Preparation

1. No one can ____________ that he is clever .
Answer: Deny
2. The ministers arrived __________ a decision last night .
Answer : at

3. He is devoid ______ common sense.

Answer: of 

4. He ran fast lest he _________ miss the train.

Answer : should

5. What are you so angry ______?

Answer : for

6. To stay healthy, we must plan to have a balanced ________.

Answer : Diet

7. English grammar is not ________ to understand.

Answer: too difficult

8. If we want concrete proof, we are looking for ——?

Answer: Clear Evidence

9. When a character speaks his thoughts alone it is called —–?

Answer: Soliloquy

10. When something is out of its time it is called ——–?

Answer: anachronism

11. I don’t know what she is talking _______.

Answer: about

12. In what way is your job _______ than mine?

Answer: better

13. In case _______ fire, leave the building.

Answer: of

14. He fantasized _________ winning the lottery.

Answer: about

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting.